Buro Moon is een ontwerpbureau gevestigd in Rotterdam met een focus op architectuur en in het bijzonder een fascinatie voor transformatie. Wij ‘bouwen verder’ aan en in de bestaande fysieke omgeving en voegen een nieuw hoofdstuk toe aan het narratief van het gebouw, de stad of het landschap.

Dit doen we vanuit een interesse in de volledige en veelzijdige context die we aan de hand van onderzoek en ontwerp doorgronden. Historische, culturele, sociale, technologische, wetgevende en economische aspecten beïnvloeden onze architectuur. Dit resulteert in projecten die passen binnen de huidige maatschappelijke context en deze tegelijkertijd uitdaagt.

 

Wie

Wie

Buro Moon is in 2017 opgericht door Moon Brader. Na de TU Delft, waar ze cum laude afstudeerde, werkte ze 8 jaar bij het Benthem Crouwel Architects aan uiteenlopende projecten zoals het Stedelijk Museum Amsterdam en Station Amsterdam Centraal. Haar interesse voor herbestemming en transformatie is hier ontstaan en wordt nu voortgezet in haar eigen architectenbureau. 

 

Wat

Wat

Van de eerste schets tot en met het laatste detail: alle tekeningen, maquettes en impressies die we produceren om het ontwerp te visualiseren en te presenteren komen met aandacht en liefde voor het vak tot stand. Wij nemen onze opdrachtgevers mee aan de hand van zorgvuldig onderzoek, met als uitkomst een helder ontwerp dat ook ons plezier in het proces laat zien.

Waar

Waar

We houden van de stoere vibe van Rotterdam. De ruwheid en diversiteit, van zowel de gebouwen als de inwoners. Het is de perfecte plek voor Buro Moon - een architectenbureau dat goed om zich heen kijkt, geraakt wordt door de omgeving en leert van de geschiedenis.

Hoe

Hoe

Buro Moon is kleinschalig, wendbaar en flexibel. We kunnen snel schakelen en onze overleglijnen zijn kort: dit zorgt voor een soepel ontwerpproces. In onze projecten werken we intensief samen met experts uit andere disciplines. Het zijn inspirerende samenwerkingen die het mogelijk maken om maatwerk te leveren, terwijl we altijd de kwaliteit en samenhang van het project bewaken.

Hallo

Hallo

Wil je meer weten over wat we doen? Ben je benieuwd of we kunnen samenwerken? Bel of mail voor een kennismaking. Kom langs bij ons in De Fabriek van Delfshaven!