Buro Moon is een atelier voor architectuur, gevestigd in Rotterdam.
Met veel enthousiasme en discipline werken we aan gebouwen, buitenruimten,
interieurs en objecten in de (bestaande) gebouwde omgeving.

 

Complexe vraagstukken overzichtelijk maken is een puzzel die vraagt om
verbeelding, kennis en durf. Wij houden van die puzzel! Met respect voor wat er is,
creëren we een nieuwe ruimtelijke realiteit die waarde toevoegt.

 

Wat we maken is puur, positief en een tikje speels. Tegelijkertijd zijn we heel serieus
over de impact van ons werk. We streven altijd naar verwondering en vernieuwing:
Buro Moon maakt gebouwen en plannen waar mensen blij van worden.

 

 

Wie

Wie

Buro Moon is in 2017 opgericht door Moon Brader. Na de TU Delft, waar ze cum laude afstudeerde, werkte ze 8 jaar bij het Benthem Crouwel Architects aan uiteenlopende projecten zoals het Stedelijk Museum Amsterdam en Station Amsterdam Centraal. Haar interesse voor herbestemming en transformatie is hier ontstaan en wordt nu voortgezet in haar eigen architectenbureau. 

 

Wat

Wat

Van de eerste schets tot en met het laatste detail: alle tekeningen, maquettes en impressies die we produceren om het ontwerp te visualiseren en te presenteren komen met aandacht en liefde voor het vak tot stand. Wij nemen onze opdrachtgevers mee aan de hand van zorgvuldig onderzoek, met als uitkomst een helder ontwerp dat ook ons plezier in het proces laat zien.

Waar

Waar

We houden van de stoere vibe van Rotterdam. De ruwheid en diversiteit, van zowel de gebouwen als de inwoners. Het is de perfecte plek voor Buro Moon - een architectenbureau dat goed om zich heen kijkt, geraakt wordt door de omgeving en leert van de geschiedenis.

Hoe

Hoe

Buro Moon is kleinschalig, wendbaar en flexibel. We kunnen snel schakelen en onze overleglijnen zijn kort: dit zorgt voor een soepel ontwerpproces. In onze projecten werken we intensief samen met experts uit andere disciplines. Het zijn inspirerende samenwerkingen die het mogelijk maken om maatwerk te leveren, terwijl we altijd de kwaliteit en samenhang van het project bewaken.

Hallo

Hallo

Wil je meer weten over wat we doen? Ben je benieuwd of we kunnen samenwerken? Bel of mail voor een kennismaking. Kom langs bij ons in De Fabriek van Delfshaven!